дом Общество Кметове с послания за празника

Кметове с послания за празника

0
ДЯЛ
?

„На 3 март преди 142 години България възкръсва за нов живот, съчетала духовното и революционното, за да покаже своята неимоверна сила. Нашата висока морална отговорност към жертвата на загиналите и паметта на предците ни, към които имаме свещен дълг, е да съхраняваме чисто и свято отечество“, пише в своето обръщение към съгражданите си кметът на Велики Преслав инж. Янко Йорданов.
„Днешният ден е символ на свободата – политическа и духовна. Нека не забравяме, че сме горди наследници на смелия български дух и нека дадем на младото поколение добър пример и вярна насока за достоен живот. Бъдете добри в помислите и делата си“, това е пожеланието на кмета на Никола Козлево за празника Ешреф Реджеб.
„Поклон пред силата, морала и паметта на героите, които ни дадоха най-големия урок по родолюбие. В деня на националния празник нека си припомним заветите на Левски и Ботев, своя дълг към поколенията и голямата отговорност за бъдещето на България“, е посланието на кмета на Върбица инж. Мердин Байрям.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЛюбомир Христов: 3 март е свещена дата и символ на българското обединение, към което трябва да се стремим и днес
Следваща статияШипка и свободата – кюфте вместо гюле и байраци за продан! (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here