дом Общество АПИ: След 17.00 ч. днес продажбата на е-винетки ще бъде затруднена

АПИ: След 17.00 ч. днес продажбата на е-винетки ще бъде затруднена

0
ДЯЛ

Между 17.00 ч. и 23.00 ч. в понеделник, са планирани дейности по внедряване на актуализации на електронната система за събиране на пътни такси на база време и на база изминато разстояние. Възможно е да възникнат частични забавяния и прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).
За избягване на риска от проблеми с покупката на е-винетка по време на планираните актуализации от АПИ препоръчват на водачите внимателно да планират пътуването си по републиканската пътна мрежа и да купят електронната си винетка своевременно.
Планираното внедряване на софтуерните актуализации е част от подготовката за въвеждане в експлоатация на тол системата.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПринцесата на Саксония дари 47 многофункционални легла на МБАЛ Шумен
Следваща статияВ приемния ден на кмета Христов: Жена от Каспичан се жалва, че от години живее без ток и вода

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here