дом Общество Срив в системата на Виваком остави абонатите без телевизия, телефон и интернет

Срив в системата на Виваком остави абонатите без телевизия, телефон и интернет

0
ДЯЛ

Абонатите на Виваком в Шуменска област изненадващо изгубиха възможност за разговори след като мобилният оператор прекъсна връзката около 14.00 часа днес. В момента всички абонати на мобилния оператор в страната са без телефони, телевизия и интернет.
В социалните мрежи има редица сигнали за смущения и липса на мрежа на мобилния оператор.
Минути след 15.00 часа от Виваком публикуваха следното съобщение:
Уважаеми потребители,
Бихме искали да Ви информираме, че в момента е възможно да изпитвате затруднения с ползването на мобилните и фиксираните ни услуги на територията на страната, извън София. Техническият проблем се дължи на няколко пожара, възникнали в съоръжения на ЧЕЗ през последните дни, както и на прекъснат оптичен кабел, в следствие на строително-ремонтни дейности на Агенция Пътна инфраструктура. Екипите на VIVACOM работят усилено за отстраняване на аварията. Очакваме възстановяването на услугите да бъде завършено в рамките на следващия час. Очаквайте допълнителна информация и приемете извиненията ни за създаденото неудобство.
Към 15.15 часа от мобилния оператор съобщиха, че мобилните услуги са възстановени в цялата страна. Започва поетапно възстановяване и на останалите услуги.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявиха процедура за изграждане на ВиК инфраструктура, 100 млн. лева за областта
Следваща статияЗатварят временно пътя между селата Царев брод и Велино