дом Общество Придобивка: Пожарната във Върбица в нов дом до месеци

Придобивка: Пожарната във Върбица в нов дом до месеци

0
ДЯЛ

80 000 лева осигури Община Върбица за строеж на сграда на Пожарната служба в града. Ще бъде използвана изоставена постройка, започната преди 40 години и недовършена по неясни причини.
„Разговарял съм с директора на Дирекцията за пожарна безопасност в Шумен и съм го уведомил, че може да разчита на подкрепа от страна на Общината по всички линии“, каза за 24shumen.com кметът на Върбица инж. Мердин Байрям. По предварителни изчисления строителството щяло да коства около 100 хиляди лева, но от общинска администрация са готови да актуализират вече предвидените средства. А от Общинския съвет ще гласуват необходимата сума.
Разходите по строителството няма да бъдат толкова високи, тъй като общинско предприятие ще работи по обекта.
Причината за нов дом на пожарникарите е, че настоящата сграда, в която се помещава Пожарната била частен имот и се налагало той да бъде освободен.В проектната документация са предвидени гаражни клетки за противопожарните автомобили.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗавършват трасето на АМ „Хемус между Търговище и Шумен през лятото на 2021 година
Следваща статияПразнуваме Тодоровден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here