дом Общество Полицейски служители следят за струпване на хора в храмовете

Полицейски служители следят за струпване на хора в храмовете

0
ДЯЛ

Близо 50 полицейски служители се грижат за опазване на обществения ред и следят за спазване на противоепидемичните мерки в района на храмовете в областта тази вечер, преди и по време на църковната служба за големия християнски празник Великден.
11 са православните храмове на територията на ОДМВР – Шумен, които ще посрещнат миряни тази вечер. Полицейските служители ще осъществяват контрол за избягване на струпването на хора на едно място, за задължително носене на маски. За безопасното поведение на местата, на които ще се палят църковни свещи ще следят служители на РДПБЗН- Шумен. В храмовете са проверени условията за евакуация и наличие на пожаротехнически средства. От ОДМВР- Шумен припомнят на хората да излизат само ако това е наложително и при задължително използване на предпазни маски или шалове на лицето.
Директорът на ОДМВР- Шумен ст.комисар Ялчън Расим заяви, че трафикът в областта не е натоварен. По контролно-пропускателните пунктове няма струпвания на автомобили и през деня не е имало интензивно движение. Върнати през последните 24 часа са 33 водачи, които не са имали основателна причина да влязат в областния център.
От полицията умоляват всички да спазват въведените мерки, целта на които е да се запази здравето на жителите на област Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБлагодатният огън слезе в храма „Възкресение Христово“ в Йерусалим
Следваща статияПроменлива облачност на 19 април

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here