дом Общество Кметове с послания за Възкресение Христово

Кметове с послания за Възкресение Христово

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Светли великденски празници. Тези дни са изпълнени с дух на надежда и радост. Носят спасение и светлина! Това е поздравът на кмета на Каолиново към жителите на общината и област Шумен Нида Ахмедов.
Нека посрещнем дългоочаквания празник Възкресение Христово с радост и удовлетворние от направеното за децата и хората в нужда. Пожелавам на всички здраве, благополучие и ползотворни празнични дни, казва кметът на община Върбица инж. Мердин Байрям.
Дом пълен с уют, топлина и благополучие е посланието на кмета на Венец Нехрибан Ахмедова. На приятелите – християни тя пожелава любов и вярност, доверие и грижи един към друг.
Светлината на Христовото Възкресение да озарява мислите и делата, е поздравът на кмета на община Никола Козлево Ешреф Реджеб.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМитрополит Йоан благослови миряните
Следваща статияЗа поздрава на Великден

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here