дом Общество Шуменска улица потъна в мрак

Шуменска улица потъна в мрак

0
ДЯЛ
Снимка: Google maps

От близо четири дни осветлението по улица „Марица” №43 не работи, сигнализираха читатели на 24shumen.com. В мрак е потънал участъкът до Гръцкия блок, а причината е неизвестна. Живущи изразиха притеснение от липсата на осветление, което е предпоставка за инцидент в тъмната част от денонощието.
„Неведнъж са ставали инциденти заради това, че пешеходните пътеки не са осветени, притеснително е както за пешеходци, така и за шофьори”, споделиха живущи в квартала. Те изразиха надежда отговорните институции да вземат незабавно мерки, за да бъде възстановено осветлението на ул.“Марица“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЦецка Цачева успокои страстите: Няма да се въвеждат трети пол и еднополови бракове в България
Следваща статияАПИ предупреждава: Не тръгвайте на път тази нощ, ако не се налага!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here