дом Криминале Шуменец се напи и вилня като ураган, изтрезнява в ареста

Шуменец се напи и вилня като ураган, изтрезнява в ареста

0
ДЯЛ

30-годишен шуменец бил задържан в полицейското управление в Шумен заради хулиганство, унищожаване и повреждане на чуждо имущество. „Екшънът“ се разиграл около 02:05 часа на 7 октомври на бул.“Велики Преслав“ в шуменския квартал Дивдядово. С.К. нанесъл удари с ритник, при което избил долна част на входна врата на денонощен магазин. Избутал фризер със сладоледи, който се преобърнал върху пътното платно. Малко след това, мъжът, който бил в нетрезво състояние влязъл в пререкание с водач на лек автомобил Фолксваген “Пасат“, който спрял до магазина за покупка. С.К. отворил вратата на шофьора , освободил ръчната спирачка, избутал автомобила, който блъснал последователно други два паркирани автомобила. Мъжът продължил да се държи агресивно и с пристигналия на място екип на охранителната фирма, след това се насочила и към дошлия полицейски екип.
С.К./ 30г./ е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Предявено му е постановление за привличане на обвиняем по чл. 325 ал. 2 от НК. Работата по образуваното бързо производство продължава под надзор на прокурор от РП- Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДвама братя смазаха от бой 43-годишен мъж от Иваново
Следваща статия9 ПТП за 2 дни, маневра на паркинг вкара шофьор в болница

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here