дом Спорт Шуменец на Европейското първенство по вдигане на тежести

Шуменец на Европейското първенство по вдигане на тежести

0
ДЯЛ
Снимка: sporta.bg

Шуменецът Диан Минчев зае 9-то място в сесията на Европейското първенство по вдигане на тежести, което се проведе в Букурещ. В категория до 69 кг. 34-годишният национал бе най-възрастният участник. В първия си опит той се справи с тежест от 128 кг. После изхвърли и 131 кг., но и в двата случая Минчев имаше затруднения. На 134 кг. в последния си опит на изхвърлянето шуменецът не се справи. Още при подхода си той изглеждаше леко неуверен и това впоследствие даде отражение и щангата бързо се озова на земята.
Това му отреди 9-мото, последно място, в изхвърлянето в кат. 69 кг. Със златен медал се окичи Брикен калия от Албания, втори стана италианец, а трети – испанец.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменски социалисти почетоха 93-годишнината от смъртта на Вела Пискова
Следваща статия31 март: Голямото пролетно чистене на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here