дом Спорт Шах и мат: Приключи Международният турнир „Рапид Шумен”

Шах и мат: Приключи Международният турнир „Рапид Шумен”

0
ДЯЛ

В Шумен се проведе Международният шахматен турнир „Рапид Шумен”.
През уикенда участие в състезанието взеха 68 състезатели от всички възрастови групи от България, Гърция, Турция и Русия, а организатор на събитието е ШК „Шумен 2005”.
Гости на състезанието бяха председателят на Ш.К.“Спартакус“ Георгиус Делудис от Гърция, общинският съветник Енвер Юзгюр от Турция и председателят на Ш.К. „Оборище” Христо Костурков.
След оспорвана битка победител стана Павел Янев от Варна, на второ място е 5- кратният шампион на България Васил Спасов, а трети остана Добрин Казаков от Бургас.
Състезателят от нашият град, които се представи най-добре на състезанието е Нона Мирчева, която ще представи България на Европейското първенство в Румъния.
Награда за ветерани получи Василис Бунис,треньор,дългогодишен деятел на шуменския шахмат.
Снимки: ШК „Шумен 2005”
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия3 години затвор за крадеца от местността „Под манастира”
Следваща статияЕвродепутатът Илхан Кючюк зарадва децата на село Златар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here