дом Наблюдател Чудесна новина! Ники от Шумен официално получи чаканото одобрение от Фонда

Чудесна новина! Ники от Шумен официално получи чаканото одобрение от Фонда

1
ДЯЛ

Дългоочакваното за Ники одобрение и заповед от Фонда за лечение на деца, най-накрая е факт, похвалиха се с прекрасната новина роднините му. С официалното становище ще бъде възможно и осъществено извличането на стволови клетки – лечение, което дава надежда за Ники и всички съпричастни с неговата съдба. Семейството на Ники благодари на всички, които бяха съпричастни и се включиха в тази кауза!
„БЛАГОДАРИМ ВИ ОТ СЪРЦЕ, че направихте така, Ники да получи навременно и адекватно лечение! Без Вас нямаше да се справим! Продължаваме напред! Ще се борим мили приятели, бъдете все така морално зад нас и вярвайте, защото Ники ще се излекува, благодарение на добрите лекари, Божията помощ и силната вяра!”, споделят близките му в социалните мрежи.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТревожна тенденция: Ухапаните от кучета са се увеличили почти 5 пъти
Следваща статияЛуната се потопи в земната сянка (снимки)

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here