дом Наблюдател Вандали тормозят всяка нощ жители на квартал „Тракия“, заплашват с изнасилване

Вандали тормозят всяка нощ жители на квартал „Тракия“, заплашват с изнасилване

2
ДЯЛ

Читатели на 24shumen.com алармираха за тормоз, на който са подложени ежедневно от началото на топлите месеци. Живущите в близост до улиците „Тракия”№2 и №4 съобщават за вандали, които ги обезпокояват всяка нощ. По думите им, на детската площадка в близост до блоковете се събират младежи, които пият, трошат бутилки и вдигат силен шум до малките часове на нощта. „Викаме полиция постоянно, но ужасът се повтаря всяка нощ”, оплака се една от съседките. Тя обясни, че освен шумни, младежите са и изключително агресивни и дори нeколкократно са налитали на бой, когато ги помолят да спрат.
Жителите на блоковете в съседство обясниха, че са опитвали да се разберат с хулиганите, но тогава отново се e стигало до обиди и заплахи за саморазправа, дори и за изнасилване. Хората посочиха, че са притеснени и искат да си върнат спокойствието. Поради тази причина, те са решили да съберат организирана подписка.
Снимка: Мястото, където проблемните младежи се събират нощем
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПълнете тубите: Село Кюлевча без вода в утрешния ден
Следваща статияМетеорният поток Персеиди ще достигне своя максимум вечерта на 12 август

2 КОМЕНТАРИ

  1. Значи лично моето мнение е че малко или много жителите са си прави но това с бутилките и алкохола е стара песен

  2. Не знам дали подписката ще оправи нещата. Обаче там, където има проблеми, би трябвало да има и мъже. Съберете си и ги попилейте, полицията не може да огрее навсякъде. А да видим дали ще посмеят втори път да дойдат и да се правят на отворени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here