дом Общество Черен ли е черният петък в Шумен? Къде да пазаруваме с намаление

Черен ли е черният петък в Шумен? Къде да пазаруваме с намаление

1
ДЯЛ

Реални ли са намаленията в деня на така нар. черен петък в Шуменско?

В навечерието сме на деня на най-големите разпродажби в САЩ, а вече и в редица европейски държави, една от които е и България.
Тази година Черният петък се пада на 24 ноември. Търговци ще предлагат отстъпки от цените и по време на т. нар. кибер понеделник, а други вероятно отново ще удължат срока за предлагане на намаленията.
Реални ли са намаленията в деня на така нар. черен петък в Шуменско? На този въпрос отговор потърси екип на 24shumen.com ден преди да се случат шумно рекламираните намаления в търговската мрежа в цялата страна.
По време на големите разпродажби се купуват основно телевизори, мобилни телефони, домашни електроуреди, дрехи, обувки, спортни стоки и козметика. Затова не е чудно, че огромната част от оборотите през черния петък, се правят от дамите.


„Булмаг“, „Зора“, „Технополис“, Парфюмерия „Жоли“, Детски играчки „Тип топ“, Si Amore- дамска мода, Книжарници „Хермес“ обещават на шуменци и гостите на града 30% по-ниски цени на своите клиенти на 24 ноември.

Книжарница „Аспект“ ще продава с 15%, а ударни намаления до 70% предлага веригата магазини JYSK.

Намаления от 10% ще има и за клиентите на „Технополис“.
Новооткритият магазин „Практикер“ е подела инициатива „Направете си Коледата вълшебна“ и предлага редица стоки на ниски цени.
Какво е добре да знаем, ако планираме покупки тогава?
Бъдете бдителни, когато поръчвате от телефона
Проучване наскоро показа, че над половината от българите предпочитат да влизат в интернет през смартфоните си. Когато използвате мобилни устройства, за да поръчате стока или услуга, бъдете особено внимателни. Причината е, че на по-малкия екран на телефона е възможно цените или условията за покупката да не се виждат достатъчно ясно и така да се окаже, че стоката всъщност не е толкова изгодна, колкото очаква човек.
Доброто проучване
Проверете добре търговеца, преди да пазарувате онлайн, особено ако никога не сте пазарували от него и не ви е препоръчан от доволен близък или приятел. Според разпоредбите в ЕС всички фирми са задължени да дадат на сайта си пълни данни за контакт, включително пощенски адрес. А вие от своя страна бихте могли да проверите този адрес чрез търсене в интернет – например в Google maps. Ако искате да си купите маркови маратонки или дрехи, проверете дали поръчвате от сайта на фирмата производител или дистрибутор на съответната марка. В противен случай няма как да се очаква добро качество на желания продукт.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЖена спонсорира ало измамници с пари и златни накити
Следваща статияС 875 лв. средна брутна месечна заплата заемаме 10-то място в страната

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here