дом Наблюдател Убийствената жега опразни шуменските улици и вкара петима в Спешното

Убийствената жега опразни шуменските улици и вкара петима в Спешното

2
ДЯЛ

Парещото слънце в днешния делничен ден опразни улици и кафенета в града, видя репортер на 24shumen.com. Към 14.00 часа живакът прехвърли поносимите 35°C, a истинското усещане е за 38°C, информираха от Хидрометеорологичната станция в града. Градската градина в Шумен, която се слави с прохладните си условия за отмора, също остана празна. Макар, че специалистите съветват при възможност да отложим пътувания, то на Автогарата не липсваха пътници.


„Наложително ми е, пътувам до София с частен превозвач, в автобуса има климатик и няма да ми бъде дискомфортно в жегата” , каза дама от сектор „Заминаващи”.


Докато частните фирми предлагат този необходим лукс, жегата в градския транспорт е повече от кошмарна. Много от автобусите караха с отворени врати, за да раздвижат жежкия въздух вътре.


От Центъра за Спешна медицинска помощ съобщиха, че до този момент 5-ма души са преминали през отделението със симптоми на топлинен удар. Жертвите на непоносимата жега са прегледани и освободени, поясниха от Спешно отделение.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските малчугани са любознателни: В библиотеката минават по 200 деца на ден
Следваща статияОбщина Смядово ще спести от ток с ново улично осветление

2 КОМЕНТАРИ

  1. I am extremely inspired with your writing talents as well as with the layout to
    your weblog. Is this a paid topic or did you modify it your self?
    Anyway keep up the excellent quality writing, it is uncommon to see a nice blog like this one these days..

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here