дом Криминале Три автомобила горяха през уикенда, спасен е само единият

Три автомобила горяха през уикенда, спасен е само единият

0
ДЯЛ

В 18.14 часа на 24 февруари бил получен сигнал за запален лек автомобил на ул.“Съединение“. Това съобщиха от ОД на МВР в града. На място бил насочен екип, но до пристигането му собственикът на лекия Форд „Фокус“ с помощта на пожарогасител загасил пламъците. Изяснено било, че са тръгнали след късо съединение. Противопожарният екип извадил акумулаторната батерия и обезопасил автомобила. Унищожени в пламъците били ел. инсталация и стартер.
Автомобил се запалил по време на движение малко след 14.30 часа на 23 февруари. Пламъците тръгнали след късо съединение в лек автомобил Фолксваген „Бора“ с шуменска регистрация на паркинг на хипермаркет в града. Пламъците били загасени с помощта на 100 л. вода. Унищожени са част от ел. инсталацията на автомобил, пластмасова капачка, която била върху мотора, частично е унищожена и газова уредба. Автомобилът бил спасен.
В 23.08 часа на 23 февруари бил приет сигнал за пожар в паркиран на ул.“ Чавдар войвода“ в Нови пазар лек автомобил БМВ 320 с шуменска регистрация. Към мястото е насочен екип от противопожарната служба в града. Пламъците унищожили ел. инсталация, пластмасови гумени елементи, обгоряла била и боята на предния капак на автомобила. 27-годишният собственик изразил съмнение за умисъл, но след извършения на място първоначален оглед данни са умисъл не били установени. Пожарът бил погасен с помощта на 800 л. вода, причините за пожара се изясняват.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци гасиха пламнали комини, горя и контейнер за смет
Следваща статияНасилник наруши ограничителна заповед, прекара 24 часа в ареста

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here