дом Общество Този дрогиран водач на джип отне живота на журналиста Милен Цветков

Този дрогиран водач на джип отне живота на журналиста Милен Цветков

0
ДЯЛ

Кристиан Николов се казва шофьорът, който уби минути след 18 часа вчера журналиста и водещ Милен Цветков. Той е шофирал автомобилът с марка ”Ауди” Q7, който помете на бул. ”Черни връх” спрелия автомобил на Цветков, пише Фрог нюз. Снимката на човека, отнел живота на Цветков, бе разпространена във Фейсбук от Българска легия „Антимафия“.
22-годишният Николов е дал положителен тест за дрога. Ударът, причинил смъртта на Милен Цветков навръх Великден, е бил зверски. Надрусаният младеж буквално е хвърчал по опразнения в празничната неделна вечер булевард и няма абсолютно никакви следи от спирачен път. Още от първите снимки на мелето стана ясно, че колата на водещия е неузнаваема и то при положение, че той е бил спрял на червен светофар.
Според разследващите 22-годишният шофьор, ударил Цветков е карал с поне 100 км./ч. Джигитът сякаш изобщо не е видял нито червения светофар, нито спрялата кола.
Кристиан Николов е с леки травми, получил е медицинска помощ и са му направени кръвни тестове.
Колата, която е карал, се води собственост на фирма „Десислава Пешева-Комерс“ ЕТ, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съдружник с „Винитера Карнобат“ ООД, а офисът им е на столичния бул. „Джеймс Баучър“, съобщи novini.bg.
Собственичката Десислава Пешева е съдружник с бащата на шофьора Асен Николов във фирма „АС ОПТИМУС“ ЕООД. Компанията е свързана с търговско представителство, инженеринг и строителство. Двамата съдружници са свързан в още 8 фирми.
Впечатление прави, че на адреса на една от общите им фирми „Студио Шаварика“ са регистрирани цели 63 други компании. Двете лица общо са оплетени в десетки компании, а в някои от тях е съдружник и Миню Стайков. Дейността е повече от широка – от внос и износ, винопроизводство, строителство, търговия, през услуги и дори дентална помощ и частна детска градина. Пешева е съдружник със Стайков в „Сис индъстрис“, „Топаз продакшън“ и Винпром Карбонат. Част от въпросните фирми са регистрирани на един адрес.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочва Светлата седмица
Следваща статияДвама под карантина не бяха открити на посочения адрес

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here