дом Общество С конкурс за красота, спортни и културни прояви ще отбележим Международния ден...

С конкурс за красота, спортни и културни прояви ще отбележим Международния ден на ромите

2
ДЯЛ

В празничната програма по повод 8 април – Международния ден на ромите са включени спортни и културни прояви. В понеделник, 9 април, от 10.00 часа е организиран излет сред Природен парк „Шуменско плато”. Инициативата включва развлекателни игри като народна топка, скачане с чували, скачане на въже и футбол. Програмата през първия ден ще завърши с концерт на формацията „Евролилските пантери”. За участниците са предвидени награди, като връчването на отличията е от 15.00 часа.
Във вторник, 10 април, от 17.00 часа, на пл. „Кристал“ ще бъдат поднесени венци и цветя в памет на ромите, загинали по времето на Втората световна война.
От 19.00 часа в спортна зала „Младост“ ще се проведе конкурсът за красота „Мис и Мистър Рома – 2018“.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС игри и забавления деца и лесовъди отбелязаха Седмицата на гората в Смядово
Следваща статияБюджет 2017: Финансовата година е приключена без просрочени задължения

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here