дом Прогноза за времето Студ, мраз и мъгла! Живакът в Шуменско пада до – 11 градуса

Студ, мраз и мъгла! Живакът в Шуменско пада до – 11 градуса

0
ДЯЛ

През следващото денонощие на много места в равнинната част от страната ще има инверсионна облачност или мъгла. Шуменска област се очертава като един от най-студените райони в утрешния ден, сочи справка в сайта на НИМХ-БАН. Минималната температура ще падне до около 11 градуса под нулата в сутрешните часове. Максималната също ще остане ниска, като се очаква да е около – 1 градус. Очертава се и нормите за съдържание на вредни вещества в атмосферния въздух да бъдат повишени.
В часовете около обяд облачността ще се разкъсва и намалява, а видимостта ще се подобрява.
В сутрешните часове отново се очертава образуване на така нар. „черен лед“. Водачите да шофират с повишено внимание, за да не създават кризисни ситуации на пътя.
Снимка: НИМХ-БАН
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрудът и талантът се възнаграждават! Тони с номинация във фондацията на Бербатов
Следваща статияПочитаме паметта на Свети Григорий Богослов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here