дом Други Скъсани кабели спряха тока на сектор „Пътна полиция“, електричество няма и в...

Скъсани кабели спряха тока на сектор „Пътна полиция“, електричество няма и в селата Войвода и Вълнари (обновена)

0
ДЯЛ

Поради нарушено електроподаване и скъсани кабели в района на сектор „Пътна полиция“ към ОДМВР- Шумен регистрацията на моторни превозни средства е затруднена и няма да се извършва, съобщиха от пресцентъра на полицията. По данни на електроразпределителното дружество се очаква аварията да бъде отстранена по обяд.Извършват се дейности, свързани с адмнинистративното обслужване на граждани за издваване на СУМПС и всички дейности свързани с административно-наказателна дейност.
От полицията се извиняват за причниненото неудобство.
Без ток са и село Войвода в община Нови пазар и село Вълнари в община Никола Козлево, поради наводнени трафопостове след снощните валежи в региона, съобщиха от Областна администрация.
Екипи на „Енерго Про“ работят за отстраняване на авариите. Поради същата причина-наводнен трафопост снощи без ток е било и село Изгрев в община Венец, но там електрозахранването вече е възстановено.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКарадайъ: Над 2 млн. лева за 4 от шуменските общини
Следваща статияБурята нанесе огромни щети в Шумен и в околните села

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here