дом ТОП Скандално: Продават безплатната лечебна вода във Върбица, кметът с обръщение по случая

Скандално: Продават безплатната лечебна вода във Върбица, кметът с обръщение по случая

0
ДЯЛ

Лечебната минерална вода от върбишките извори беше обявена за продан в интернет пространството. Скандалната цена надхвърли бъдещата стойност на питейната вода в област Шумен. Според сайта „продавач”, цените варират в следния диапазон: 0,5 литра – 18 лв., 1 литър – 22 лв., 2 литра – 26 лв. Тъй като местността се слави със своята „жива вода”, кметът Мердин Байрям излезе с обръщение към всички, които могат да се подлъжат по шарлатанската сделка.
Ето какво каза Байрям:
„Ето как лековитата ни и достъпна безвъзмездно, за всички хора минерална вода, се продава на безумни цени, в български сайт, за хомеопатични продукти!!!
Показаната на снимките табела с химичния състав на водата, не показва и една малка част от своебразния и богат „букет“, на нейните химични съставки, способстващи за това лечебните й свойства, да нямат равни на себе си, и водата да заема достойно място в световната карта на минералните води, още от далечната 1937 година!
По-долу в зоната за коментари на публикацията, ще публикуваме АКТУАЛНА снимка, с АКТУАЛНИТЕ анализи, които бяха направени по искане на настоящото ръководство на община Върбица през 2012г в лабораторията за обследване на минералните води на България в гр. София.
ДРАГИ ПРИЯТЕЛИ, СЪГРАЖДАНИ, ГОСТИ НА ВЪРБИЦА – ТУРИСТИ ИЗБРАЛИ ДЕСТИНАЦИЯ ВЪРБИЦА,
ПОЛЗВАЙТЕ БЕЗПЛАТНО И ЗА ЗДРАВЕ НАШИТЕ МИНЕРАЛНИ ВОДИ ДИРЕКТНО ОТ ИЗТОЧННИЦИТЕ!
Всеки такъв и подобен сайт, който не разкрива нормални форми за контакт, може да се окаже Вашият лош избор!”
От Общината публикуваха и актуалните стойности на водата във Върбица.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа размисъл: 30% по-малко катастрофи за шест месеца, броят на жертви и пострадали – същият
Следваща статияОт Общината до библиотеката: Пътят е временно затворен, режат опасните клони (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here