дом Общество Профилактиките в енергото продължават, вижте къде спират тока пред следващите 48 часа

Профилактиките в енергото продължават, вижте къде спират тока пред следващите 48 часа

0
ДЯЛ
24shumen.com

Във вторник, 12 септември, от 08.00 ч. до 12.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на Шумен – кв. „Боян Българанов“; кв. „Еверест“; района около Болницата, пл. „Раковски“, Новата и Старата Поликлиника, пл. „Оборище“, бившия „Тежък полк“, „Куршун чешма“, бившата „Военна болница“, „Гръцкия блок“.
Същият ден от 09.00 ч. до 15:30 ч., поради извършване на профилактика на съоръженията за доставка на електроенергия, ток няма да има в района на град Върбица и село Станянци.
В сряда, 13 септември, от 08.00 ч. до 16.30 ч., ще бъде прекъснато електрозахранването в района на град Велики Преслав.
Отново на 13 септември в рамките на един час – от 12.00 ч. до 13.00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Шумен:
ул.“Отец Паисий“, ул. „Катюша“, ул. „Македония“ и района около НОИ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМъжете, които са на пост 24/7 пред 24shumen.com: Приемаме работата си като призвание (видео)
Следваща статияТурнир „Yu-Gi-Oh“ ще събере любители на картите в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here