дом Общество Прецедент: Без номинации за „Учител на годината“ във Велики Преслав

Прецедент: Без номинации за „Учител на годината“ във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Нито един учител не е е бил предложен за награда в навечерието на Деня на българската просвета, култура и славянската писменост.
„Действително нямаше предложения от учителските колективи. Това, че не била оценена добрата работа на учителите, съвсем не означава, че такава не съществува“, заяви председателят на една от комисиите за присъждане на голямата награда на Община Велики Преслав „Златен век“ – Станислав Йорданов.
„Вероятно е странно защо няма номинирани учители, колкото и да е малка нашата община“, заяви за 24shumen.com председателят на групата общински съветници от ГЕРБ Иван Иванов.
Общинският съвет няма правомощия да предлага заслужили преподаватели за отличия, уточни той.
Преди години съветниците от ГЕРБ предложили отличията да бъдат в три категории, защото не било редно спортисти, учители и самодейци да бъдат в една категория. Но идеята не била приета.
С грамоти и плакети за празника бяха отличени най-добрите ученици. Наградите връчи председателят на Общинския съвет Анелия Асенова.
Голямата награда „Златен век“ за изключителни постижения в културата, науката и читалищното дело бе присъдена на краеведа Ангел Кирилов за книга, посветена на родовете в село Кочово.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия40 пианисти и цигулари ще участват в Международния конкурс „Панчо Владигеров“
Следваща статияВнимание, пчелари: Пръскането на площи с препарати в района продължава

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here