дом Общество Пет коли на шуменска улица осъмнаха нашарени със спрей

Пет коли на шуменска улица осъмнаха нашарени със спрей

0
ДЯЛ

Пет коли на улица „Пловдив“ в Шумен осъмнаха нашарени със спрей. За вандалския акт сигнализираха собственици на возилата.
„Творческата акция“ е станала тази нощ. На сутринта стопаните на колите оставали „сюрпризирани“ от новия облик на возилата си. Живеещите на улицата предполагат, че вандалската постъпка е извършена от деца. „Ако беше насочено срещу конкретен човек щяха да „нарисуват“ само неговата кола. Най-вероятно са деца, защото спреят е евтин“, коментира потърпевш.

Собствениците изчистили автомобилите си с коресилин.
Сигнал в полицията за вандалската постъпка не е подаван.
Водеща снимка: Фейсбук, Васви Черибаш
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕксперти: Добивите от ягоди са ниски заради дъждовете
Следваща статияПриключенецът Тихомир Радев вече е в словашки води

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here