дом Общество От играчка – плачка: Опасна детска площадка притеснява родители (снимки)

От играчка – плачка: Опасна детска площадка притеснява родители (снимки)

0
ДЯЛ

Потенциално опасна детска площадка притеснява родители в шуменския кв.“Тракия“.

Съоръженията се намират в междублоковото пространство на ул.“ Странджа“.

Родителите посочиха, че ги притеснява и фактът, че пространството не е окосено и е потенциален развъдник на змии.

„Люлките и катерушките са изпочупени, ръждясали и обрасли в трева, когато децата играят, те не осъзнават какъв риск крие едно такова съоръжение“, оплакаха се майки от квартала.
Те посочиха, че от скоро там се изхвърля и растителност от съседни дворни пространства, което „завършва ужасяващата гледка“.

В близост до блока има обновена детска площадка, но старата все още буди притеснение у родителите. Те искат тя да бъде премахната, за да бъдат спокойни, когато пускат децата си да играят навън.
Снимка: 24shumen.com

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОД на МВР: Велосипедисти, спазвайте правилата за движение по пътищата, не рискувайте живота си!
Следваща статияГорските „плениха“ 20 каруци, 6 автомобила, 2 коня и 9 моторни триона от бракониери

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here