дом Криминале Огнеборци гасиха търговски обект, контейнери за смет и помогнаха на куче в...

Огнеборци гасиха търговски обект, контейнери за смет и помогнаха на куче в беда

0
ДЯЛ
24shumen.com

На 28 януари в 14.30 часа бил приет сигнал за пожар в търговски обект на бул.“Ришки проход“ в Шумен. До пристигане на място пламъците били погасени. Оказало се, че била преливана лесно запалима течност в това време електрическата инсталация дала на късо. В пламъците били унищожени одеала, корнизи от стиропор, опушени са и около 20 кв.м. стени.
За времето от 26 до 27 януари в дежурната част на РДПБЗН- Шумен са получени три сигнала за пожари. Противопожарни екипи са реагирали на сигнал за пожар в сухи треви в село Радко Димитриево в следобедните часове в петък. Пожарът е бил погасен с тупалки.
В 22.07 часа бил приет сигнал за пожар в контейнер за смет на пътното платно на ул.“Марин Чочев“ във Велики Преслав. Пожарът е без материални загуби.
В 21.54 часа на 26 януари бил приет сигнал за пожар в комин на ул.“Ангел Кънчев“ в Нови пазар. Поражения от пожара няма.
В събота са погасени пожари в метален контейнер за смет на ул.“Македония“ в Шумен, пожар в комин на вход на ул.“Витоша“ в Шумен, в комин на ул.“Гоце Делчев“ в комин на жилище в Нови пазар . Всички за без материални загуби. Екипи са оказвали съдействие за обезопасяване на катастрофирали автомобили, както и за вадене на пострадала в катастрофа край Каспичан.
В следобедните часове бил погасен пожар в отпадъци в Индустриалната зона на Нови пазар, в друг пожар в града е унищожен пластмасов контейнер за смет на ул.“Милин камък“.
Екип от районната служба в Нови пазар е реагирал на сигнал за заклещено куче. Помощ била потърсена от 78-годишната му собственичка. На ул.“Мадарски конник“ в Каспичан бил пратен екип, който помогнал за освобождаване на заклещеното куче.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПогром в една от най-известните дискотеки в Шумен! Защо „летяха“ столове? (видео)
Следваща статияЗабавно и полезно: Ученици и екоинспектори заедно за Световния ден на влажните зони(снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here