дом Общество Общината: Няма затворени общински пътища, улиците в Шумен се чистят от 2...

Общината: Няма затворени общински пътища, улиците в Шумен се чистят от 2 часа през нощта

3
ДЯЛ
Снимка: Архивна

Няма затворени общински пътища. Няма населени места без ток и вода. На денонощния телефон в Общината не са постъпвали сигнали за бедстващи хора. По информация от кметовете на населените места на територията на община Шумен е създадена необходимата организация за осигуряване на продукти от първа необходимост в търговската мрежа. Още от петък кметовете са предупредени да предприемат необходимите мерки и да осигурят достъп до училища, детски градини и здравни заведения.
Общинската пътна мрежа се поддържа от Автомагистрали „Черно море“.
В Шумен снегопочистващата техника на фирмите „РТК“, „Екомакс“ и Обединение „Зимно поддържане“ работи без прекъсване по улиците и булевардите в града от два часа тази нощ. От вечерта в неделя улиците са обработени превантивно с химически материали, за да не се допусне заледяване на уличната настилка.
От Общинската администрация предупреждават шофьорите, че обилният снеговалеж и вятърът затрудняват движението по пътищата от общинската пътна мрежа и по улиците на града и предупреждават шофьорите да бъдат по-внимателни. От Общината призовават работещите в различните институции, търговски обекти и гражданите да почистят тротоарите пред сградите, в които работят, и пред домовете си.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНеочаквана ваканция! Във Венец, Никола Козлево и Каолиново прекъсват учебните занятия (обновена)
Следваща статияОгнеборци гасиха пламнали комини, горя и контейнер за смет

3 КОМЕНТАРИ

  1. на Владайско на кръговото кьорав камион не мина до 8 сутринта, може да са чистили на луната, или да си платят солената глоба от 500лв. дреме им.

  2. А вие медиите яко миете мозаци.
    Интересно ми е журналята с каква съвест публикуват и на какво се надяват да им повярват хората.
    Не забравяйте уважаеми медии , че ние хората имаме очи,уши и други сетива на които вярваме повече отколкото на вас.

  3. Освен сняг и навявания нищо друго не се вижда по улиците на Шумен. Обявете за издирване снегопочистващата техника и водачите й.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here