дом Общество Нов шанс за Коки от Шумен предлага клиника в Турция

Нов шанс за Коки от Шумен предлага клиника в Турция

0
ДЯЛ

Нов шанс за малкия Коки от Шумен предлага клиника от Турция. Лекарите дават 90% успеваемост при деца с аутизъм, чрез присаждане на стволови клетки. Цената на една вливка обаче е 8 000 долара. Терапията със стволови клетки е нов ефективен подход и повлиява на метаболизма, имунната система и увредени клетки и тъкани. За максималното подобрение на състоянието на Коки, родителите са посъветвани колкото се може по-скоро да започне лечението, за да може мозъкът му да усвоява по-лесно всичко случващо се около него, по-лесно да приеме терапиите и да се научи на много неща, които досега не е усвоявал.
„Според състоянието и подобрението на Коки, на място ще се прецени още колко вливки ще трябват“, добави за 24shumen.com майката на Коко, Наталия Казакова.
В тази цена са включени транспортирането от летището до клиниката и обратно, специализирани изследвания, престой в болничното заведение, тестове, лечението – присаждане на стволови клетки, медицински доклад, документация, лекарства, ако са необходими.


Коки има хранителни непоносимости (глутен, лактоза, яйце и ядки), както и тежки метали в кръвта си (живак). Той е на строга диета и хранителни добавки, които още повече утежняват положението на семейството непосилни разходи. Детето има и още две братчета Александър на пет години и Николай на две години. За една година ще са нужни около 20 000 лева само за терапии. Майката разказа за 24shumen.com, че в момента Коки е на диета, която е много скъпа – само един хляб от 200 гр., който му стига за 2-3 дена е 6.50лв , добавките му на месец са около 500-600 лв., логопед – 200 лв. Барокамерите, които са предписани за 1 година са 120 процедури по 35 лв., звуковата стимулация варира от 600 – 1000 лв. на месец и отделно 25 лв. за пътни всеки ден , защото терапиите се правят във Варна.

Ако желаете да помогнете, дарителската сметка на Коки е:
Калоян Пейчев Казаков
ПроКредит Банк BIC PRCBBGSF
BG89PRCB92301049318117
Paypal – help_koko@abv.bg
Или с DMS на 17777 с текст KOKI

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтартира кампания за силанизиране на зъбите на децата
Следваща статияЗа малки и големи: Модерна ледена пързалка ще заработи следващия месец в Студентски парк

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here