дом Общество Наградиха победителите в конкурса за коледна украса (снимки и видео)

Наградиха победителите в конкурса за коледна украса (снимки и видео)

0
ДЯЛ

В началото на декември миналата година Общинският младежки съвет обяви конкурс за коледна украса. Днес на брифинг в Общината зам.-кметът по образованието д-р Найден Косев, заедно с председателя на Общинския младежки съвет Петър Бодуров наградиха спечелилите конкурса. Д-р Найден Косев изказа своите благодарности към председателят на Младежкия съвет Петър Бодуров за идеите и нещата, които правят младежката организация.

Голямата награда в размер на 100 лева получи Детска градина „Дружба“, заради снимките, събрали най-много харесвания във Фейсбук страницата на съвета.

Директорът на градината Анна Георгиева обеща да вложи парите в нова коледна украса. Останалите победители – детска градина „Щурче“, Теодора Христова и Анна Георгиева за коледните украси в домовете им, Центърът за специализирана образователна подкрепа, Атанас Георгиев и Жаклин Недялкова за коледен дух в офисите на бутик „Катлея“ и фирма „Инвестиционно проектиране“, получиха парични награди в размер на 50 лева.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщината – партньор по проект, борещ евроскептичната вълна
Следваща статияТрима наркопроизводители се споразумяха с прокуратурата за условни присъди, ще платят и по 20 000 лв. глоба

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here