дом Криминале Мъж от Салманово сложи край на живота си в съседното село Мараш

Мъж от Салманово сложи край на живота си в съседното село Мараш

2
ДЯЛ

71-годишен мъж от шуменското село Салманово се самоуби със самоделна пушка в съседното село Мараш, научи 24shumen.com.
„Въпреки, че беше на 71 години, той не спираше да работи. Сам си построи къщата, помагаше на сина си и сега пак искаше да прави нещо, но май е имал проблеми с банките“, разказа съселянин на мъжа.
Възрастният господин отишъл в съседното село Мараш, където синът му имал имот и там сложил край на живота си. Оръжието, което използвал, било самоделно.

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС малко, но редовно: Повишиха цената на тока с 0,41%
Следваща статия„Каракачаните-черните хора с белите души“ гостуват на Регионалния музей

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ако бяхте научили за случката през август като новина ли щяхте да я пуснете? Този случай е от вторник и е написан ,,каза една съседка,,.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here