дом Криминале Моторист се потроши след сблъсък в автомобил, състоянието му е тежко (снимки)

Моторист се потроши след сблъсък в автомобил, състоянието му е тежко (снимки)

2
ДЯЛ

30-годишен водач на мотоциклет“ Сузуки“ с шуменска регистрация е пострадал при пътен инцидент в Шумен. Сигналът за произшествието е получен малко след в 17 часа в оперативната дежурна част на областната дирекция.
На бул.“Ришки проход“ са пратени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. Изяснено било, че мотоциклетистът и водач на Фолксваген „Туаран“ с датски транзитни номера са се движили попътно към изхода на Шумен. Край една от автокъщите 21-годишният водач на Фолксваген-а предприел маневра обратен завой. Идващият зад него мотоциклетист се ударил в предната лява гума. Водачът е откаран с екип на ЦСМП в МБАЛ- Шумен в тежко състояние. Към момента по предварителна информация от медиците няма опасност за живота му, но е в тежко състояние – с черепно-мозъчна травма и съмнение за фрактура на десен крак. Предстоят още изследвания. Взета му е кръвна проба . Водачът на лекия автомобил, 21-годишният И.Ш. от село Тодор Икономово, е тестван за алкохол. Пробата му е отрицателна. Двамата са правоспособни.
Изясняват се причините за инцидента.
Снимки:24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДворът на кирилицата открива крепостта „Кирилица“ с космическата Валя Балканска
Следваща статияПриключи първата част от състезанието по планинско колоездене

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ами че не е спазвал дистанция за да се удари в колата. Дано да се оправи човекът, не му мисля злото, но с какъв акъл карат мотори, не мога да си обясня.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here