дом Криминале МВР: Няма регистрирани инциденти по време на Великденските празници

МВР: Няма регистрирани инциденти по време на Великденските празници

0
ДЯЛ

Спокойно и без произшествия преминаха дежурствата на полицейските екипи и служители на пожарната преди и по време на Великден. В районите на храмовете и вътре в тях не са допускани лица, които биха могли да нарушат обществения ред. В малките и отдалечени населени места са проведени редица мероприятия за недопускане на водачи, които управляват под въздействие на алкохол. На територията на областта през трите празнични и почивни дни не са регистрирани инциденти. Днес продължават полицейските проверки на пътя. Припомняме на водачите, че за времето от 14 до 20 часа се спира движението на моторни превозни средства с техническа допустима маса над 12 тона по АМ “Хемус“ и по главен път София- Велико Търново- Търговище- Шумен- Варна. Създадена е организация. Изградени са контролни пунктове на територията на област Шумен. Призоваваме водачите да шофират с разумна и съобразена с пътните условия скорост. Ако попаднете в задръстване, запазете спокойствие и бъдете търпеливи. Не предприемайте рискови маневри. При образуване на колона по магистралата, не заемайте аварийната лента, за да има достъп до линейки, пожарна и полиция.
За времето от петък до неделя на територията на ОДМВР – Шумен са регистрирани четири пътно-транспортни произшествия с материални щети. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 136 акта, наложените глоби с фиш са 157.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПенсионери ще черпят с козунаци на втория ден на Великден във Велики Преслав
Следваща статияСветли понеделник е, благославяме апостолите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here