дом Общество Кметът на Никола Козлево: Общината ще помага на новия кмет на Цани...

Кметът на Никола Козлево: Общината ще помага на новия кмет на Цани Гинчево

2
ДЯЛ

В близките дни ще се срещна с новоизбрания кмет на село Цани Гинчево Павел Динков, за да обсъдим проблемите, които трябва да бъдат решени. Очаквам от него да работи за хората и никога да не ги разделя заради политическата им принадлежност. Разделението е анахронизъм, заяви за 24shumen.com кметът на Община Никола Козлево Ешреф Реджеб.
Нека да бъде уважителен към жителите на селото, като мен. Да изслушва проблемите им и да съдейства за намиране на точното решение, каза още управникът. По думите му, новият кмет винаги можел да разчита на ръководството на Общината и да търси съдействие от служителите на администрацията. Оценката на Реджеб за Динков бе лаконична – това е подходящият човек да управлява селото. Вътрешните избори в местната структура били красноречиво доказателство, че на Павел Динков можело да се разчита. Общинският кмет каза още, че правителството също щяло да помага управника на селото във всичките му дейности.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕкоинспекцията извърши 83 проверки за месец, събра 5 287 лв. от нарушители през септември
Следваща статияКаспичан отбелязва Деня на българската община с Ден на отворените врати

2 КОМЕНТАРИ

  1. как може да пишете такива неща, след като този кмет не знае да говори на официалния ни език! вижте който е комуникирал с ешреф знае ,че няма как да са негови тези думи!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here