дом Политика Карадайъ за ЧРД на партията: ДПС има задачата да бъде коректив на...

Карадайъ за ЧРД на партията: ДПС има задачата да бъде коректив на неправилния модел на управление с участието на националисти във властта!

0
ДЯЛ

По време на председателството на Съвета на Европейския съюз ДПС ще акцентира върху продължаването на процеса на присъединяването на Турция към съюза. Това се казва в поздравлението на лидера на партията Мустафа Карадайъ по случай днешния й рожден ден. ДПС е основано на 4 януари 1990 година.
Ето какво се казва в поздравлението на Мустафа Карадайъ:
„ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ НА ДПС!
От името на ръководството поздравявам всички членове и симпатизанти на ДПС, както и всички партийни структури по случай 28 години от учредяването на ДПС – първата партия, регистрирана след демократичните промени в България, и да пожелая на всички здраве и благополучие!
През изминалата година ДПС остана вярна на своите ценности и достойно посрещна и отговори на всяко предизвикателство. С благодарност и гордост отчитам приноса на всеки един от вас в защита на демократичните достижения, правата и свободите на всички български граждани.
Отстояването на демокрацията е наш върховен дълг и ние заедно ще продължим пътя си за изграждане на по-добър и достоен живот за всички граждани на страната и ще дадем своя принос за извоюване на достойно/престижно място на България в общия ни Европейски дом, за мир и стабилност в страната, на Балканите и в Европа, за просперитет.
Като опозиция на управлението в страната, ДПС има задачата да бъде коректив на неправилния модел на управление с участието на националисти във властта, да защитава всяко накърнено право, чест и достойнство на всеки български гражданин. Ние отговорно ще изпълняваме тази задача и ще използваме всички демократични механизми и за това ще бъде нашият глас в органите на местното самоуправление, в Народното събрание и в Европейския парламент. Всички ние от ДПС активно ще работим всеки български гражданин да има възможност да съучаства при вземането на важните управленски решения в страната и в тяхното реализиране, за утвърждаването на държавността и авторитета на институциите.
При решаването на основните въпроси при председателството на Съвета на Европейския съюз акцентираме на разширяването на Съюза и включването на Западните Балкани, за продължаване на процеса по присъединяване на Република Турция, на Молдова, и на Украйна. За установяване на стабилност и мир на Балканите ДПС предлага успешно реализирания в страната ни и признат от световни експерти Български етнически модел, чийто идеолог и създател е нашият почетен председател д-р Ахмед Доган.
Скъпи колеги и приятели,
позволете ми отново да благодаря на всички вас за постигнатите през изминалата година успехи и да ви пожелая сили, дръзновение и много нови успехи в общия ни път!
Бъдете здрави и уверени в утрешния ден!“
Снимка: ДПС
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВиК: Строшени тръби и постоянно течащи чешми са причината за водния режим в Салманово
Следваща статияВиждали ли сте този мъж? МВР издирва Росен Ангелов, заподозрян за убийството на 6 души

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here