дом Общество Заедно можем: Да върнем усмивката на Антония!

Заедно можем: Да върнем усмивката на Антония!

0
ДЯЛ

Антония Янакиева страда от дифузен астроцитом (туморни образования) на главния мозък. Спешно се нуждае от животоспасяваща операция за отстраняване на тумора. Семейството е получило оферта за операция и последващо лечение от турската болница Лив Хоспитал, гр. Истанбул. Началникът на отделението по Неврохирургия, д-р Мустафа Кемал Хамамджъоглу дава надежда за отстраняване на 80% на единия тумор и 100% на другия. Клиниката е една от малкото в света, където се използва метода за неврохирургичните операции с флуоресцентно насочване. Средствата за операцията, престоят и последващото лечение са на стойност 20 000 евро, които са непосилни за семейството.
Тонито е добросърдечна, мила и състрадателна личност. Тя е много емоционална и изключително забавна. Всеотдайна майка, съпруга и приятелка, винаги готова да помогне на всеки. Сега Тони има нужда от нашата помощ.
Нека всички заедно подадем ръка на Тони и на близките й. Нека помогнем на Тони да продължи да изпълнява своята мисия „Да открива и отключва доброто у хората“.

Дарителска сметка: Уникредит Булбанк
IBAN: BG68 UNCR 7000 1523 1948 90
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Антония Райнова Янакиева

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияУличен кратер троши нервите и автомобилите на шуменци, стана причина и за ПТП (снимки)
Следваща статияВиК обявява конкурс на тема „Водата – извор на живота”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here