дом Общество Десетки миряни се стекоха в храма в “Мътница” на Цветница

Десетки миряни се стекоха в храма в “Мътница” на Цветница

0
ДЯЛ

Храмът в квартал „Мътница“ се оказа тесен за десетките жители на квартала, които се стекоха за Светата литургия по повод днешния празник. Със свещичка за здраве и върбови клонки миряните си пожелаха благоденствие и здраве. Литургията бе отслужена от отец Васил, който поздрави всички именици от квартала и ги покани идната събота на Великденската литургия.
Днес празнува и кметът на „Мътница“ – Цветанка Михайлова.
“Честит да бъде именният й ден! Благодарим й за всичко, което прави за квартала и за помощта, която оказва денонощно на жителите му”, поздравиха я мътничани.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПокоряване на върховете: Оги от Езиковата гимназия – приет в едни от най-добрите университети в света
Следваща статияЖителите на Дибич получиха върбови клонки за Цветница в ремонтирана църква

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here