дом Пътища Възстановено е движението по пътя Шумен-Варна до кръговото за „Макак“

Възстановено е движението по пътя Шумен-Варна до кръговото за „Макак“

0
ДЯЛ

Възстановено е движението по пътя Шумен-Варна, близо до кръговото кръстовище за кв. „Макак“, където по-рано през деня възникна пътнотранспортно произшествие. Това Съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Автомобилите вече преминават нормално.
Припомняме, че по-рано днес в района се удариха лек автомобил „Фолксваген Поло“ и тир.
Водачът на лекия автомобил, 59-годишен мъж, е с множество фрактури на ребра. Претърпял е операция по спешност, пътничката- жена на 59 години е с травма на гръдния кош, оставена за наблюдение в МБАЛ-Шумен. Водачът на тежкотоварния автомобил- 44-годишен мъж е невредим. Водачите са правоспособни.
24shumen.com
 

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРазкрита е престъпна група за купуване на гласове
Следваща статия9 763-ма пенсионери в Шуменско ще получат по 120 лева за хранителни продукти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here