дом Общество Вижте къде и кога спират тока днес, на десетки адреси в Шумен...

Вижте къде и кога спират тока днес, на десетки адреси в Шумен са възможни и смущения в електрозахранването

0
ДЯЛ

Днес от 10:30 ч. до 11:30 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на селата Хан Крум, Мараш и Салманово, както и на жп гара – кв. „Дивдядово“.

От 10:30 ч. до 12:30 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Миланово.

От 12:30 ч. до 13:00 ч., поради извършване на обезопасяване на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ток няма да има в Шумен: фирмите в местността „Езерото“, „Лифтком“, „Кристал глас“, складова база „БУЛМАГ“, кв. „Дивдядово“, селата Мостич, Имренчево, кв. „Кирково“, Кочово, Осмар, Тройца.

Ток няма да има в същия часови пояс във Велики Преслав – Озонаторна станция, ТV ретранслатор на „НУРТС България“ ЕАД и помпена станция на „В и К – Шумен“ ООД .
От 08:30 ч. до 09:30 ч., поради извършване на оперативни превключвания на съоръженията за доставка на електроенергия по искане на ECO, ще бъде прекъснато електрозахранването в района Велики Преслав: промишлена зона и ул. „Добруджа“, ул. „Л. Каравелов“ от № 103 до № 110, ул. „Лозарска“ № 6а, ул. „Юбилейна“ от № 1 до № 19.

От 16:00 ч. до 17:00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Хан Крум и част от село Миланово.

От 10:30 ч. до 17:00 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на село Миланово.

Смущения са възможни от 08:00 ч. до 09:00 ч., в района на село Тройца: Цех за хидратна вар, помпена станция на „Карлсберг България“ АД и помпена станция „Белия баир“ на „В и К Шумен“ ООД.

Временни смущения в електрозахранването са възможни от 10:30 ч. до 11:30 ч. и от 16:00 ч. до 17:00 ч. в районите на селата Хан Крум, Мараш, Салманово и жп гара в кв. „Дивдядово“.

В периода 10.04.2018 г. – 13.04.2018 г. от 08:30 ч. до 16:30 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в района на градовете Велики Преслав, Каспичан, Нови пазар и селата Наум, Дойранци, Климент, Ясенково, Драгоево, Кочово, Тервел, Тимарево, Капитан Петко, Байково и Трем.

Днес от 08:30 ч. до 16:30 ч., поради извършване на обслужване на съоръженията за доставка на електроенергия, са възможни смущения на електрозахранването в Шумен: ул. „Д-р П. Кърджиев“ № 7А, бул. „Славянски“ от № 40 до № 80, ул. „Ст. Чилингиров“ от № 2 до № 12 и ул. „Цар Ив. Александър“ № 98.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШофьор на бус загина след сблъсък с ТИР на пътя Русе – Шумен
Следваща статияКакво губи най-често шуменецът? Всяка втора вещ – върната на собственика й!