дом Общество България въвежда система „MBER Alert – изчезнало дете“

България въвежда система „MBER Alert – изчезнало дете“

0
ДЯЛ

България въвежда системата „AMBER Alert – изчезнало дете“, свързана със социалната мрежа Facebook, съобщават от МВР. С това страната ни ще е една от първите в региона, която ще я използва.
„AMBER Alert – изчезнало дете“ представлява система, свързана с приложението на Facebook, която дава възможност на правоохранителните органи да изпратят съобщение, съдържащо актуална снимка и информация за издирваното дете, до всички потребители на социалната мрежа, намиращи се в радиус от 200 км от локацията на изчезване.
С над 2 милиарда потребители този инструмент е изключително силен при издирването на изчезнали деца с опасност за живота и здравето им.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПрогнозата: Ще се радваме на зимно слънце през цялата седмица
Следваща статияПоглед към миналото: Недовършеният грандиозен проект за център на Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here