дом Политика Борисов предложи кабинета: Българският избирател иска аз да съм премиер

Борисов предложи кабинета: Българският избирател иска аз да съм премиер

0
ДЯЛ

Българският избирател ни постави на първо място и искат да съм премиер. Но аз прецених, че спокойствието в държавата и средата за работа, без дразнител, какъвто явно аз се явявам, защото съм като Роналдо и Меси в политиката. Те сега се радват, че ме няма и куцам, но главата ми е здрава. Затова реших да представим Митов, който е най-евроатлантантическия човек.
Затова им го представих, за да може да си говорят с него, като не искат с мен, понеже аз ги бия на избори. Само да е мир и спокойствие, предложих него и искам да има стабилно правителство.

Това обяви на живо във Фейсбук премиерът в оставка Бойко Борисов. Той се включи от болницата, където бе опериран от скъсан менискус, за да посочи имената, които влизат в предложения от ГЕРБ кабинет.
За министър-председател е издигнат Даниел Митов. След него вицепремиер и министър на отбраната ще е Румен Христов. От ГЕРБ предлагат Любен Дилов-син за министър на туризма, за министър на културата – музикантът Калин Вельов. Александър Иванов трябва да поеме министерството на регионалното развитие. „Не, че Петя Аврамова не се справя добре, но хората искат да обновяват. Куцук куцук, главата ми е здрава“, посочи Борисов. „Томислав Дончев е безспорен експерт по еврофондовете. Румен Христов ще е вицепремиер и министър на отбраната. От останалите министри Екатерина Захариева остава на външните работи, Кирил Ананиев – на финансите. Десислава Ахладова ще остане на правосъдието. Ивелина Василева ще е на околната среда и водите. Тя е ново-старо лице. Жечо Станков на икономиката, Делян Добрев на енергетиката. Красен Кралев на спорта. Деница Сачева остава социален министър. На образованието и науката – Красимир Вълчев, на здравеопазването остава – проф. Костадин Ангелов“, посочи Борисов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНаселението в Шуменско продължава да намалява и застарява
Следваща статияИзпълнено: Кръговото по пътя за „Макак“ – с нови пътни знаци

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here