дом Спорт Баскетболистите ни в битка за квалификациите за Първа шестица в А група

Баскетболистите ни в битка за квалификациите за Първа шестица в А група

0
ДЯЛ

Баскетболният отбор на Шумен ще се изправи срещу силния отбор на „Академик“ София в квалификациите за Първа шестица в А група. Нашият тим си спечели правото да играе в квалификациите след като завърши четвърти в регион Изток. „Академик“ пък спечели третото място в регион Запад след лидерите „Буба Баскетбол“ и „Ахил“.
Квалификациите се играят в два мача на разменено гостуване и отборът, отбелязал повече точки в двете срещи се класира сред шестте най-добри в А група. Първият двубой между двата отбора е на 7 януари от 17.00 часа в зала „Младост“ .
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбластта е сред първенците по Приемна грижа
Следваща статияВиК: Строшени тръби и постоянно течащи чешми са причината за водния режим в Салманово

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here