дом Криминале Арестуваха четирима хулигани, били и ограбили мъж в Шумен

Арестуваха четирима хулигани, били и ограбили мъж в Шумен

0
ДЯЛ

След проведени активни оперативно издирвателни мероприятия, служители на полицията в Шумен са задържали четирима младежи от Шумен, които на 30.07.2017 г. около 04.15 часа на ул. „Цар Освободител“ в областния град са нанесли побой на 29-годишен мъж шуменец, за който инцидент 24shumen.com вече писа.
За срок от 24 часа в Районното управление са задържани 18-годишният А.И., 20-годишният П.А. и двама непълнолетни на 17 и 16 години.
При проведените процесуално следствени действия е установено, че при побоя е паднала чанта на потърпевшия, 16-годишният е отнел и извършил кражба на сумата от 130 лева. Четиримата са привлечени като обвиняеми за извършена лека телесна повреда по хулигански подбуди, а 16-годишният и за извършена кражба.
Взети са им мерки за неотклонение „подписка“.
Работата по образуваното досъдебно производство продължава под надзора на прокурор от Районна прокуратура – Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБабаити скочиха на бой с полицаи, строшиха предното стъкло на патрулката
Следваща статияОбщинският съветник Добрин Чайлев в подкрепа на благородна кауза

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here