дом Общество Шуменският университет отвори врати след отмяна на извънредното положение

Шуменският университет отвори врати след отмяна на извънредното положение

0
ДЯЛ

Със заповед на ректора проф. Георги Колев Шуменският университет възстанови работа. От днес преподавателите, служителите в администрацията и помощният персонал се завръщат на работа в сградата на висшето учебно заведение.
Семестриалните и поправителните изпити ще се проведат в електронна среда на обявените преди извънредното положение дати. По изключение присъствени изпити ще има само по преценка на съответния преподавател само след представяне на аргументирана мотивация, предварително съгласуване и разрешение от ръководството на университета. При провеждане на присъствени изпити е задължително да се спазват всички противоепидемични мерки.
До 31 август е забранено провеждането на конференции, дискусии, публични лекции, културни събития и спортни мероприятия. До този срок са забранени още командировките, служебните пътувания в чужбина, приемането на чуждестранни преподаватели, студенти и докторанти.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Върбица осигурява безплатен обяд на крайно нуждаещи се
Следваща статияРазчистват 100 км пътища в община Велики Преслав

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here