дом Общество Шуменските огнеборци заеха 6-о място на Републиканския преглед по пожароприложен спорт

Шуменските огнеборци заеха 6-о място на Републиканския преглед по пожароприложен спорт

0
ДЯЛ
Снимка: Областна дирекция на МВР

Отборът на шуменските огнеборци зае почетното 6-о място в 48-ото издание на Републикански преглед по пожароприложен спорт. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Шумен.
Надпреварата приключи днес в Пловдив. В състезанието участваха над 300 огнеборци от всички области в страната, като и тимът на ФПБЗН-МВР.
В продължение на четири дни на лекоатлетическия стадион в Пловдив отборите мериха сили в дисциплините – „Изкачване с щурмова стълба“, „100-метрова пътека с препятствия“, „Пожарна щафета 4 х 100 м с препятствия“ и „Бойно разгръщане от мотопомпа“.
Победител в крайното комплексно класиране е тимът на РДПБЗН-Стара Загора, следван от отборите на РДПБЗН-Бургас и РДПБЗН-Плевен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияНови случаи на COVID-19 в Шумен и Вълнари
Следваща статияЗалесяват изгорялата борова гора над „Дивдядово“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here