дом Политика Четин Казак и кандидати за общински съветници с акция „Цветни игри за...

Четин Казак и кандидати за общински съветници с акция „Цветни игри за децата на Шумен”

0
ДЯЛ

В най-светли и весели тонове кандидатите за общински съветници от ДПС и кандидатът за кмет Четин Казак боядисаха съоръженията на детска площадка в близост до НУ „Княз Борис I”, в кв. „Гривица” в Шумен. Кампанията се нарича „Цветни игри за децата на Шумен”.

Акцията стартира в ранната неделна утрин с много енергия и ентусиазъм, вложени от доброволците.
Площадката бе почистена от боклуци, а съоръженията за игра станаха като нови.
Междувременно жителите от квартала дойдоха, за да поздравят инициаторите за кампанията. Оказа се, че неведнъж е събирана подписка от жителите на квартала и депозирана в общинска администрация Шумен, с молба да бъде обновена детската площадка. Но до днес не са предприети никакви действия.
„Общинската структура на ДПС-Шумен, ще продължи да дава своя принос с обществено полезен труд, чрез почистване, засаждане на дръвчета и възстановяване чрез боядисване на съоръженията на детските площадки в града”, заяви кандидат кметът Четин Казак.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРоднина на кандидат за кмет от ДПС бе пребит от активист на ДОСТ
Следваща статияХубавото време продължава, живакът ще се покачи до 28 градуса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here