дом Криминале Убийство в центъра на Шумен след скандал между клошари

Убийство в центъра на Шумен след скандал между клошари

0
ДЯЛ

Убийство е извършено в Шумен в района на новата поликлиника.
На мястото са директорът на Областната дирекция на МВР старши комисар Ялчън Расим и окръжният прокурор Маргарита Георгиева.
В 13.58 часа в полицията е получен сигнал за скандал между двама клошари на улци „Цар Освободител“ № 12, в близост до заложна къща.

Извършителят на деянието е единият от тях, който е намушкал с нож опонента си. Това е 50-годишен шуменец, съобщи ст. комисар Расим. Първоначално мъжът избягал от местопрестъплението, но малко по-късно е заловен от полицаи. В момента е в болница, тъй като е с наранявания. Ножът, с който е извършено убийството все още се издирва.
Има очевидци на престъплението, заяви окръжният прокурор. Тепърва ще се изясняват обстоятелствата и ще се разпитват свидетели.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГорските конфискуваха 3 каруци, 5 кубика дърва, автомобил и моторен трион
Следваща статияПрез ноември и декември безработните ще имат възможност за дистанционна връзка с трудовия си посредник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here