дом Общество Търсят дом за кучетата от Велики Преслав

Търсят дом за кучетата от Велики Преслав

2
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

„Никой не е провеждал разговор с мен за преместването на кучетата от Велики Преслав в приюта в Шумен. Разговори не са водени и с директора Дария Георгиева. Капацитетът на приюта е изцяло запълнен“. Това заяви за 24shumen.com зам.-кметът по здравеопазване на Община Шумен д-р Светлана Маркова. Повод за нейното изявление бе публикуван материал в сайта ни, че кучкарникът във Велики Преслав е закрит с решение на Общинския съвет. По информация, подадена ни от общински съветници във Велики Преслав, питомците щели бъдат преместени в Шумен.
„В града се създаде напрежение относно съдбата на животните. Живи същества са, не можем да бъдем безразлични към тях. Трябва да намерим решение на проблема“, заявиха потърсени за коментар съветници от Велики Преслав. Те припомниха, че от 21.11.22016 г. е имало предложение до председателя на Общинския съвет приютът да бъде преместен между кв.“Кирково“ и Промишлената зона, където може да бъде обособена територия за животните, но това не било прието. А преславци се опасяват, че кучетата просто ще бъдат пуснати по улиците на града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСлужители на РИОСВ се включиха в школски тържества, посветени на Световния ден на Земята
Следваща статияВМРО с проект от мерки срещу фалшивите инвалидни пенсии

2 КОМЕНТАРИ

  1. Дано бъдат спасени животните.Само да отбележа,че всичко това е по инициатива най-вече на г-н Иванов и г-жа Асенова от ГЕРБ.Незнайно по какви причини им пречели животинките,като и двамата живеят доста далеч от там.А може би искат да ги приютят в собствените си домове?

    • Идват избори, общинските съветници да си преразгледат приоритетите и да си помислят дали след такива излишни самоинициативи ще печелят гласове.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here