дом Общество Търсят директори на още шест училища в областта

Търсят директори на още шест училища в областта

0
ДЯЛ

Конкурс за директори на още шест училища в област Шумен обяви Регионалното управление на образованието. Това са Основно училище „Христо Ботев“ в село Златар, Основно училище „Христо Смирненски” в село Ясенково, Основно училище „Св. св. Кирил и Методий”, село Царев брод, Основно училище „Васил Левски” в село Градище и СУ „Панайот Волов” в Шумен.
Директор се търси и за СУ „Никола Вапцаров“ във Венец. Длъжността ще бъде заета по заместване до завръщане на титуляра.
Конкурс за директор е обявен още за Средношколско общежитие № 2 в Шумен, както и за Центъра за специална образователна подкрепа в областния град, и за Центъра за специална образователна подкрепа „ХЕЛА“ в Нови пазар.
Всички желаещи могат да подават документи до 27 юли в сградата на РУО-Шумен на улица „Цар Калоян“ № 1.
Конкурсът за директори ще се проведе на три етапа. Допускане по документи, тест и събеседване.
От кандидатите се изисква да имат висше образование с образователно-квалификационна степен „магистър“, да имат поне 5 години учителски стаж, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, да не са поставени под запрещение, да не страдат от заболявания и отклонения, които застрашават здравето и живота на децата и учениците, да не са лишени от правото да упражняват професията.
Директорите трябва да притежават качества да организират, планират, координират, контролират и отговарят за цялостната административно-управленска и финансова дейност в училищата или центровете за специална образователна подкрепа.
Припомняме, че вакантни места за директори на школа в областта има и в други 8 училища.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПри съседите: 52-годишен опита да убие съпругата си, по чудо не простреля и дъщеря си
Следваща статияКарен Алексанян и Райна Дочева са новите почетни граждани на Каспичан

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here