дом Общество Разсеян ще плати 1 200 лева глоба за забравен куфар на паркинг

Разсеян ще плати 1 200 лева глоба за забравен куфар на паркинг

0
ДЯЛ

1 200 лева глоба ще плати В.К.Д. за пренасяне на законно притежавани боеприпаси за огнестрелно оръжие – 79 бр. фабрично произведени ловни патрони, калибър 12 (за гладкоцевно оръжие), тъй като не е взел необходимите мерки за сигурност и е нарушил мерките, предвидени в надлежните правилници, наредби или инструкции.
Случаят е от 10 ноември миналата година, когато 44-годишен мъж от Търговище забрави чантата си и предизвика суматоха на паркинга на магазин „Практикер“ в Шумен.
Преди дни В.Д. се споразумя с прокуратурата за деянието си, което Шуменският районен съд одобри.
На 44-годишният мъж са върнати приложените по делото веществени доказателства, а именно, 1 бр. черно на цвят куфарче с надпис Echolac, съдържащо 79 бр. ловни патрони фабрично произведени калибър 12 (за гладкоцевно оръжие), поставени в хартиени опаковки, намиращи се на съхранение в служба КОС при РУ-Шумен.
В.Д. е осъден да плати и разходите по делото.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСкандал: Православен свещеник не одобрява да се изучава вероучение в училищата
Следваща статия1 улица и 8 фирми остават без електрозахранване днес, смущения на десетки адреси в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here