дом Криминале Първо в 24shumen.com: Бащата изнасилвач влезе в съда

Първо в 24shumen.com: Бащата изнасилвач влезе в съда

0
ДЯЛ

При закрити врата в Районния съд в Шумен се гледа мярката за неотклонение на 49-годишния Бейхан О. от село Черноглавци. Мъжът е изнасилил и блудствал с родната си 20-годишна дъщеря на 24 май т.г., твърди прокуратурата. Естеството на престъплението, което е от интимен характер и следствената тайна са причината мярката да се гледа при закрити врата.
Припомняме, че Бейхан О. бе задържан на 4 юни, след като в продължение на няколко дни се е укривал. Той прекара 72 часа в ареста.
Задържаният е баща на 6 деца. През 2011-та е бил осъден за извършване на блудствени действия с друга своя дъщеря. Бейхан е изтърпял наказанието за това престъпление и в момента вече е реабилитиран.
Очаква се прокуратурата да поиска за Бейхан най-тежката мярка за неотклонение „Задържане под стража“.
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМалките „полицаи“ завършиха успешно своята подготовка (снимки и видео)
Следваща статияВандали унищожиха фонтан в парка, деца заснеха пораженията