дом Общество Проф. Добрин Добрев и полк. Димо Димов са новите почетни граждани на...

Проф. Добрин Добрев и полк. Димо Димов са новите почетни граждани на Шумен

0
ДЯЛ

Проф. Добрин Добрев и полк. Димо Димов бяха удостоени със званието „Почетен гражданин“ на Шумен. Отличие „Златна значка“ получи журналистът Сава Тончев.
Тримата бяха отличени лично от кмета Любомир Христов.
„Горд съм, че имам възможността да връча най-високото звание на Шумен на полк. Димо Димов, който бе и мой преподавател. От него съм запомнил, че един народ има бъдеще, когато знае своята история и уважава армията си“, заяви Любомир Христов.

В кратко обръщение към общинските съветници полк. Димо Димов благодари за високото отличие.
Медалът с Мадарския конник бе връчен и на проф. Добрин Добрев. „За мен е чест да наградя един от най-изявените в своята сфера учени в България. Проф. Добрев, Вие сте интелектуалец със световна значимост. Радвам се, че мога да връча званието „Почетен гражданин“ на личност като Вас“, каза кметът Христов при връчване на званието.
Проф. Добрин Добрев благодари за оказаната чест и заяви, че е хубаво, когато получиш признанието на колегите си.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочват проверки на шофьорите за неплатени глоби, ще отнемат книжки
Следваща статия9% ДДС за ресторантьори, книгоиздатели и търговци на бебешки стоки от 1 юли

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here